Schiphol Taxi
Den Haag

Als u vanuit Den Haag naar Schiphol wilt reizen, dan bent u bij Taxi Centrale Den Haag aan het juiste adres. Wij bieden betaalbaar vervoer van en naar Schiphol, en andere luchthavens in Nederland en daarbuiten. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit, zodat u ontspannen aan uw reis kunt beginnen.

Transparante tarieven voor vervoer van en naar Schiphol

Onze tarieven zijn zeer concurrerend en transparant. Voor slechts €75 kunt u vanaf Den Haag naar Schiphol reizen, terwijl wij u voor €85 ophalen vanaf Schiphol. Onze tarieven voor luchthavenvervoer zijn altijd inclusief eventuele tol- en parkeerkosten. Dit betekent dat u nooit voor verrassingen komt te staan en vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Wij begrijpen dat het plannen van uw reis soms stressvol kan zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw vervoer online te boeken. Ons boekingsformulier op de homepage van onze website is gemakkelijk in te vullen en laat u direct de prijs voor uw vervoer zien. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen.

Comfortabel reizen met ervaren chauffeurs van
Taxi Centrale Den Haag

Als u kiest voor Taxi Centrale Den Haag, kiest u voor gemak en comfort. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van klanten naar verschillende bestemmingen. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt op de luchthaven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkeer of de route.

Onze taxi’s zijn van hoge kwaliteit en voorzien van moderne technologieën, zoals airconditioning en WiFi. Hierdoor kunt u onderweg ontspannen en uw tijd nuttig besteden. Of u nu wilt werken, ontspannen of gewoon genieten van het uitzicht, bij Taxi Centrale Den Haag bent u aan het juiste adres.

Boek eenvoudig online uw Schiphol taxi van en naar Den Haag

Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbaar en betaalbaar vervoer van en naar Schiphol, dan is Taxi Centrale Den Haag de perfecte keuze. Onze tarieven zijn transparant en concurrerend, en onze chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit. Boek uw vervoer online en begin uw reis

Veelgestelde vragen

Bij Taxi Centrale Den Haag kunt u uw taxi eenvoudig online reserveren via onze website of app. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw reservering te plaatsen. Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar om uw reservering te bevestigen en al uw vragen te beantwoorden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd verzekerd bent van een soepele en stressvrije reiservaring.

  • Met de TCDH Taxi App kunt u 24/7 een taxi bestellen tegen een vaste prijs, en betalen via iDeal, creditcard of contant.
  • Ook via onze website kunt u eenvoudig online een taxi bestellen tegen een vaste prijs, en betalen met iDeal of creditcard.
  • Als u telefonisch bij ons bestelt, accepteren wij betalingen per creditcard in al onze voertuigen. Pinnen mag ook, en uiteraard kunt u gewoon contant afrekenen bij de chauffeur.
    Bij Taxi Centrale Den Haag zorgen we ervoor dat u op elke mogelijke manier veilig en gemakkelijk kunt betalen voor uw taxi.