Verdien aan taxibestellingen:
speciaal voor hotels, restaurants en cafés

Verdien aan taxibestellingen:
speciaal voor hotels, restaurants en cafés

Als horecaondernemer wilt u uw klanten de beste service bieden. Daarom is het belangrijk om ook het vervoer van uw klanten goed te regelen. Bij Taxi Centrale Den Haag begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn de juiste partner voor al uw taxibestellingen en bieden speciale oplossingen voor hotels, restaurants en cafés.

Voor hotels

Voor hotels hebben we een bestelportaal ontwikkeld waarmee receptiemedewerkers eenvoudig taxi’s kunnen bestellen. Zo zorgen we ervoor dat uw gasten op tijd en veilig op hun bestemming aankomen. Het bestelde voertuig kunt u op een kaart live volgen, zodat u precies weet waar uw gasten zich bevinden.

Voor horeca

Ook voor restaurants en cafés hebben we een handige oplossing: de Taxi Butler. Met één druk op de knop bestelt u bij ons een taxi voor uw klanten. Zo hoeven uw gasten niet lang te wachten en kunt u ze snel en veilig laten vervoeren.

Als u regelmatig taxibestellingen plaatst bij Taxi Centrale Den Haag, profiteert u van ons loyaliteitsprogramma. Voor elke bestelling die u plaatst, ontvangt u van ons een digitaal muntje ter waarde van €0,50. Het gespaarde bedrag maken wij periodiek over naar uw rekeningnummer.

Bij Taxi Centrale Den Haag staan we voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en comfortabele rit voor uw klanten. Bovendien hanteren we concurrerende tarieven, zodat u uw klanten voordelig kunt laten vervoeren.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor horecaondernemers of direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via onze website, telefonisch of via onze Taxi App. Wij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen.

Taxi bestellen =

Taxi bestellen =