Werken bij
Taxi Centrale Den Haag

Als jij een ervaren chauffeur bent die graag werkt in de taxibranche, dan is Taxi Centrale Den Haag misschien de juiste keuze voor jou. TCDH is altijd op zoek naar nieuwe aangeslotenen die werken met hun eigen voertuigen en vergunningen. Sluit je aan bij onze moderne organisatie en profiteer van verschillende voordelen, zoals een vervangende taxi bij reparaties, korting op apparatuur en vaste ritten.

De voordelen van aansluiten bij Taxi Centrale Den Haag

Bij Taxi Centrale Den Haag werken we met lage, vaste maandelijkse kosten van €25 voor aansluiting en een fee van 17,5% berekend over de omzet exclusief btw. Stuur een e-mail naar info@taxicentraledenhaag.nl met je naam, telefoonnummer, merk, model en bouwjaar van je taxi om meer informatie te krijgen of om direct aan te sluiten. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Bij Taxi Centrale Den Haag geloven we in het bieden van kwaliteitsservice aan onze klanten en daarom zoeken we toegewijde en professionele chauffeurs die onze waarden delen. Sluit je vandaag nog bij ons aan en profiteer van de vele voordelen die onze moderne organisatie te bieden heeft.