Zakelijk vervoer
Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij Taxi Centrale Den Haag aan het juiste adres! Wij bieden zakelijke klanten de mogelijkheid om eenvoudig en snel een taxi op rekening te bestellen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over betalingen en kunt u zich volledig richten op uw werk.

Als u regelmatig meerdere taxi’s nodig heeft voor uw bedrijf, bieden wij u een handige oplossing via ons “customer portal”. Met uw eigen logingegevens kunt u taxi’s bestellen en de gemaakte bestellingen beheren en inzien. Dit maakt het bestellen van taxi’s voor uw medewerkers een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Bij Taxi Centrale Den Haag hechten wij veel waarde aan een goede service. Daarom factureren wij tweewekelijks en ontvangt u van ons een duidelijke factuur inclusief een gespecificeerde bijlage met alle relevante ritgegevens. Zo heeft u altijd inzicht in de gemaakte kosten en kunt u deze eenvoudig verwerken in uw administratie.

Wilt u meer informatie over onze zakelijke dienstverlening of direct zakelijke klant worden bij Taxi Centrale Den Haag? Neem dan contact met ons op via administratie@taxicentraledenhaag.nl en wij helpen u graag verder.

Zakelijke afspraak in Den Haag? Kies voor zakelijk vervoer

Onze taxichauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring in het zakelijk vervoer. Zij zijn representatief en spreken meerdere talen, zodat zij uw gasten altijd op een professionele manier kunnen ontvangen en begeleiden. Wij beschikken over een modern wagenpark en onze taxi’s zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Bij Taxi Centrale Den Haag staat veiligheid voorop. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de benodigde vergunningen en certificaten. Daarnaast worden onze taxi’s regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige rit.

Of u nu een zakelijke afspraak heeft in Den Haag, een belangrijke vlucht moet halen vanaf Schiphol of een evenement wilt bijwonen, Taxi Centrale Den Haag biedt u altijd een passende oplossing. Wij zijn 24/7 beschikbaar en staan altijd voor u klaar. Onze taxi’s zijn uitgerust met de nieuwste navigatiesystemen, zodat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt.

Kortom, als u op zoek bent naar zakelijk vervoer in Den Haag en omgeving, dan is Taxi Centrale Den Haag de ideale partner voor u. Wij bieden u een uitstekende service, comfortabele taxi’s en ervaren chauffeurs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

TCDH VIP vervoer – Bizdrive

Bent u op zoek naar exclusief vervoer voor uzelf of uw gasten? Zoekt u een manier om indruk te maken op uw zakenpartners of wilt u een bijzondere dag plannen met vrienden of familie? Kies dan voor het VIP vervoer van Taxi Centrale Den Haag.

Onze VIP service biedt u de mogelijkheid om in stijl te reizen. Onze ervaren en speciaal opgeleide chauffeurs zorgen ervoor dat u zich kunt ontspannen en comfortabel kunt reizen in voertuigen uit het hoogste segment. Denk hierbij aan luxe modellen zoals de BMW 7 serie en de Mercedes S-klasse, maar ook aan exclusieve elektrische voertuigen van merken als Tesla.

Wij bieden u verschillende opties voor het bestellen van onze VIP service. U kunt een simpele rit van uw ophaaladres naar uw bestemming boeken, maar ook bijvoorbeeld een hele dag reserveren voor een “roadshow” service door heel Nederland. Onze privé chauffeur blijft gedurende deze dag bij u in de buurt en staat stand-by voor u klaar.

Reis in stijl met onze VIP service voor zakelijk vervoer

Onze VIP service is uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, bijvoorbeeld voor belangrijke zakenafspraken, conferenties of evenementen. Maar ook voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen of jubilea bieden wij een passende oplossing. Onze VIP service zorgt ervoor dat u en uw gasten in stijl arriveren en met een onvergetelijke ervaring naar huis gaan.

Meer weten over zakelijk vervoer

Wilt u meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden voor het VIP vervoer? Neem dan gerust contact met ons op via info@taxicentraledenhaag.nl. Wij staan u graag te woord en denken met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke wensen. Onze VIP service is beschikbaar voor al uw ritten in Den Haag en omgeving. Kies voor Taxi Centrale Den Haag en reis in stijl!

Veelgestelde vragen

Bij Taxi Centrale Den Haag kunt u kiezen uit een breed scala aan voertuigen voor zakelijk vervoer. Wij bieden onder andere luxe sedans zoals de Mercedes E-klasse en de BMW 5 serie, maar ook ruime busjes voor groepen.

Ja, als zakelijke klant kunt u naast telefonisch bestellen ook gebruikmaken van onze TCDH customer portal. Hier kunt u met eigen logingegevens taxi’s bestellen en de gemaakte bestellingen beheren en bestelde en uitgevoerde ritten inzien.

U kunt een zakelijke klant worden door een e-mail te sturen naar administratie@taxicentraledenhaag.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De tarieven voor zakelijk vervoer hangen af van verschillende factoren, zoals de afstand, het tijdstip en het aantal voertuigen dat u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@taxicentraledenhaag.nl.

Ja, naast zakelijk vervoer bieden wij ook VIP vervoer aan voor zakelijke klanten. Hierbij kunt u kiezen uit speciaal opgeleide chauffeurs en voertuigen uit het hoogste segment, zoals de BMW 7 serie, Mercedes S-klasse en elektrische exclusieve voertuigen van o.a. Tesla. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen via info@taxicentraledenhaag.nl.